Inloggning

För att logga in på iSing.se använder du normalt länken överst på hemsidan www.ising.se. Länken tar dig till ett inloggnings-formulär i ”iSing-stil”, som ber dig att uppge ditt användar-ID och lösenord. Dessa uppgifter fick du i ett mail när du registrerade dig för ett medlemskap på iSing. Leta i inkorgen på din epost-konto efter mail från iSing. Det går inte att byta användar-ID, men lösenordet går att ändra, antingen på sidan Mitt konto eller med rutinen som beskrivs nedan.

Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på länken ”Glömt ditt lösenord?”. Du kommer då till en sida där du kan ange den epost-adress du uppgav när du registrerade ditt medlemskap i iSing. Klicka på knappen, så kommer ett epost-meddelande med en länk till en sidan där du kan ange ett nytt lösenord.

Ditt medlemskap i iSing ger dig möjlighet att vara inloggad på ett ställe åt gången – din modbil, din padda eller din dator. Om du redan är inloggad i mobilen så kan du direkt loggar in på t.ex. datorn, men när du kommer åter till mobilen är du utloggad och måste logga in igen.

När du är inloggad står det ”Inloggad – Mitt konto” i den översta menyn på sidan. Dessutom visas i menyn länken ”Logga ut”, vilket är ytterligare ett tecken på att du är inloggad.